Despre

”Informația este o sursă de învățare. Dar dacă nu este organizată, procesată și disponibilă persoanelor într-un format potrivit pentru luarea deciziilor, este o povară, nu un beneficiu”

Avem peste un sfert de secol de experiență și tradiție, cu primele cursuri de pregătire organizate în octombrie 1998 de către Marian Anghel în munții Măcin.

De-a lungul anilor, cursurile de pregătire au fost organizate în cadrul a diferite structuri pentru ca din 2024, pe baza experienței acumulate în ani, să fie organizate în actuala școală de sine stătătoare.

Școala Rucksack este o structură dedicată atât  pregătirii pentru munte și outdoor a amatorilor, cât și formării profesionale.

Organizăm cursuri de formare profesională autorizate, dedicate celor care doresc să profeseze în domeniul sportului și a turismului montan.

Cursurile au loc în limba română și engleză.

Noi considerăm că cea mai importantă resursă este omul însuși. De aceea, putem un accent deosebit pe calitatea umană și profesională a lectorilor și instructorilor noştri.

Profesionalismul despre care vorbim este dat de multă experiență în teren, abilităţile practice fiind completate de calificările legale și necesare în turismul și sporturile montane, atât la nivel național cât și internațional.

Dacă dorești să colaborezi cu școala  noastră pentru unul sau mai multe din cursurile pe care le organizăm, trimite-ne CV-ul tău!

În cadrul școlii noastre cu sute de elevi anual, utilizăm, testăm și recomandăm o mulțime de echipamente de munte . 

Suntem deschiși să colaborăm cu furnizorii și producătorii de echipamente montane care doresc să-și testeze produsele pe piața românească.

Vrei să fii la curent cu noutățile

logo cursuri scoala rucksack

?

Abonează-te la buletinul informativ și află mai multe despre cursurile viitoare!

Blog

Bucegi. schi alpinism. banner
Un nou curs internațional de pregătire în domeniul outdoor, pe care-l aducem în România, împreună cu partenerii noștri din Statele Unite

Dependența de munte

Despre pasiunea de munte și când aceasta se transformă într-o formă de dependență

Final de curs

Am încheiat un nou curs de carpatism în Piatra Craiului, cu aplicații practice în Postăvaru și versantul vestic al Craiului

Curs carpatism. 23/26 mai 2024

Curs de pregătire în carpatism pentru amatori, ce va avea loc Zărnești, la poalele Pietrei Craiului