UIMLA
SGLM
/
/
Începe cursul de alpinism. Bucegi

Începe cursul de alpinism. Bucegi

ÎN ACEST MOMENT NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE!

Cursurile noastre de alpinism, pe care le organizăm de 25 de ani, sunt considerate unele din cele mai complete și complexe cursuri de acest gen din Carpații românești.

De-a lungul anilor, foștii noștri cursanți au ajuns în diferite zone montane din lume, pe trasee tehnice sau clasice, la altitudine.

Cursul din această lună este coordonat de către Marian Anghel și pe lângă experiența vastă a instructorilor, este organizat în colaborare cu firma germană ABS, cea care produce cel mai performant echipament de salvare din avalanșă din ziua de azi. Ultimele modele ale echipamentelor produse de aceștia (generația 2023/2024) vor fi prezentare în cadrul cursului.

Cursul de alpinism (nivel 1) se adresează doar persoanelor care au experiență bogată pe munte în sezonul cald, au o condiție fizică bună (esențial!) și care doresc să învețe sau să-și îmbunătățească tehnica de alpinism.

De asemenea, acest curs este primul pas pentru cei care au planuri de a merge pe munții înalți din lume.

Recomandăm celor care au puțină experiență montană vara sau nu au deloc, să participe mai întâi la una din turele Rucksack Mountain Guides de vară sau la atelierul de carpatism.

Participarea la nivelul 2 de alpinism este condiționat de nivelul de experiență acumulat fie în cadrul unui curs (nivelul 1) fie individual, prin parcurgerea de trasee.

Distribuie articolul

În cadrul școlii noastre cu sute de elevi anual, utilizăm, testăm și recomandăm o mulțime de echipamente de munte .

Suntem deschiși să colaborăm cu furnizorii și producătorii de echipamente montane care doresc să-și testeze produsele pe piața românească.

Articole similare

Am încheiat un nou curs de pregătire în alpinism (5 zile) desfășurat în munții Bucegi, valea Prahovei.

Înscriere curs instructor cățărare

Curs de formare profesională instructor sportiv cu specializarea cățărare pe stâncă și escaladă sportivă. EXAMEN INTRARE 18/19 mai 2024. Brașov

Partener al Festivalului Banff România

Festivalul de film montan de la Banff (Alberta, Canada) este recunoscut drept cel mai prestigios concurs internațional de filme scurte și documentare despre natura, cultura,

La final de curs schi de tură. Șureanu

Un minunat curs de schi de tură în munții Șureanu

Managementul riscurilor pe munte

Ne face o  mare plăcere să anunțăm că Marian Anghel a finalizat recent unul din cele mai bune cursuri de ”Outdoor Risk Management” din lume, organizat de