UIMLA
SGLM
/
/
Partener al Festivalului Banff România

Partener al Festivalului Banff România

Suntem parteneri pentru a cincea ediție a Banff Mountain Film Festival – World Tour România!

Festivalul de film montan de la Banff (Alberta, Canada) este recunoscut drept cel mai prestigios concurs internațional de filme scurte și documentare despre natura, cultura, activități și mediul montan. Festivalul are loc in fiecare toamna și a devenit din 1976 până astăzi un eveniment cultural emblematic pentru comunitatea montană mondială.

La fiecare ediție, o parte din cele peste 80 de filme înscrise în etapa finala din Banff sunt selectate și prezentate ulterior în circuitul BANFF World Tour. Circuitul internațional are loc în peste 50 de țări și 600 de comunități de pe întregul mapamond.

Banff World Tour a fost adus în România prima dată în 2018, la inițiativa lui Marian Anghel și este organizat de către Asociația de Educație și Cultură Outdoor (AECO). Așadar, pentru noi a fost natural să fim implicați direct în susținerea circuitului de filme din România încă de la prima ediție.

Suntem o structură de formare profesională și educație în domeniul mersului pe munte și outdoor, în general. Circuitul filmelor Banff în România nu este decât versiunea ”soft” urbană, a ceea ce facem noi pe munte!

Vă așteptăm la proiecțiile de filme ce vor avea loc în:

  • București, 5 aprilie 2024
  • Brașov, 12 aprilie 2024
  • Timișoara, 16 aprilie 2024
  • Cluj Napoca, 18 aprilie 2024

Detalii pe pagina oficială www.banff.ro

Distribuie articolul

În cadrul școlii noastre cu sute de elevi anual, utilizăm, testăm și recomandăm o mulțime de echipamente de munte .

Suntem deschiși să colaborăm cu furnizorii și producătorii de echipamente montane care doresc să-și testeze produsele pe piața românească.

Rulează videoul

Articole similare

Am încheiat un nou curs de pregătire în alpinism (5 zile) desfășurat în munții Bucegi, valea Prahovei.

Înscriere curs instructor cățărare

Curs de formare profesională instructor sportiv cu specializarea cățărare pe stâncă și escaladă sportivă. EXAMEN INTRARE 18/19 mai 2024. Brașov

Începe cursul de alpinism. Bucegi

Cursurile noastre de alpinism, pe care le organizăm de 25 de ani, sunt considerate unele din cele mai complete și complexe cursuri de acest gen

La final de curs schi de tură. Șureanu

Un minunat curs de schi de tură în munții Șureanu

Managementul riscurilor pe munte

Ne face o  mare plăcere să anunțăm că Marian Anghel a finalizat recent unul din cele mai bune cursuri de ”Outdoor Risk Management” din lume, organizat de