UIMLA
SGLM
/
/
Parteneriat internațional în managementul riscurilor outdoor

Parteneriat internațional în managementul riscurilor outdoor

Ne face mare plăcere să anunțăm un parteneriat cu firma de consultanță în domeniul outdoor Viristar (SUA), pentru a oferi cursuri de pregătire în domeniul managementului riscurilor, comunității outdoor din România și din întreaga lume.

Astfel, cu ajutorul partenerilor americani, oferim tuturor celor interesați, cursuri de pregătire online cu durata de patru săptămâni (o lună), cu o reducere de 10% față de tariful obișnuit!

Cu această reducere specială, ne-am propus să sporim accesibilitatea profesioniștilor outdoor din țară, care se formează prin intermediul Școlii Rucksack, la cursuri internaționale de calitate.

Marian Anghel: „Pentru noi, siguranța este pe primul loc. Suntem încântați să oferim unul dintre cele mai bune cursuri de siguranță în aventură din lume – trainingul de Managementul riscului pentru programe outdoor de la Viristar – pentru a ajuta comunitatea outdoor să atingă cea mai bună siguranță în aer liber. Viristar este un lider global în sectorul managementului riscurilor în aventură și știm că comunitatea outdoor va găsi acest curs important și valoros.”

Cursurile de formare, susținute de instructori Viristar, vor ajuta organizațiile din România să identifice și să implementeze bune practici de siguranță.

Formarea riguroasă de 40 de ore este oferită online, în majoritatea lunilor din an. Cursul combină studiul individual online cu discuții de grup de tip seminar.

Curricula include știința prevenirii incidentelor, cultura siguranței, standardele în activitățile outdoor, planificarea situațiilor de urgență, relațiile cu mass-media, considerații juridice, documentația, formarea și supravegherea personalului, gândirea sistemică și multe altele.

Directorul Viristar, Jeff Baierlein: „Suntem foarte încântați să colaborăm cu Rucksack Mountain School și cu partenerii Școlii. Știm că profesioniștii din domeniul aventurii caută excelența în materie de siguranță outdoor și vor găsi o mare valoare în cursul de formare Risk Management for Outdoor Programs.”

Viristar oferă servicii de consultanță și formare pentru programe de educație outdoor, turism de aventură, recreere outdoor, turism, programe de educație în natură și de educație experiențială.

Până în prezent, Viristar a oferit cursuri de pregătire în domeniul managementului riscurilor în peste 60 de țări, de pe șase continente.

logo cursuri scoala rucksack

Distribuie articolul

În cadrul școlii noastre cu sute de elevi anual, utilizăm, testăm și recomandăm o mulțime de echipamente de munte .

Suntem deschiși să colaborăm cu furnizorii și producătorii de echipamente montane care doresc să-și testeze produsele pe piața românească.

Articole similare

Despre pasiunea de munte și când aceasta se transformă într-o formă de dependență

Final de curs

Am încheiat un nou curs de carpatism în Piatra Craiului, cu aplicații practice în Postăvaru și versantul vestic al Craiului

Curs carpatism. 23/26 mai 2024

Curs de pregătire în carpatism pentru amatori, ce va avea loc Zărnești, la poalele Pietrei Craiului

Curs de alpinism. Inițiere. Bucegi

Am încheiat un nou curs de pregătire în alpinism (5 zile) desfășurat în munții Bucegi, valea Prahovei.

Înscriere curs instructor cățărare

Curs de formare profesională instructor sportiv cu specializarea cățărare pe stâncă și escaladă sportivă. EXAMEN INTRARE 18/19 mai 2024. Brașov

Partener al Festivalului Banff România

Festivalul de film montan de la Banff (Alberta, Canada) este recunoscut drept cel mai prestigios concurs internațional de filme scurte și documentare despre natura, cultura,